THIS IS HENKEL NEDERLAND

3-erbild-webseite-1640x514px

Voortbouwend op een sterke erfenis van meer dan 145 jaar, geven wij de toon aan om het leven elke dag opnieuw te verbeelden en te verbeteren. Vandaag en voor toekomstige generaties. Via onze innovatieve en duurzame merken en technologieën en via onze teams over de hele wereld. Henkel bekleedt leidende posities in zowel industriële als consumentenactiviteiten: Ons portfolio omvat bekende haarverzorgingsproducten, wasmiddelen, wasverzachters en kleefstoffen, dichtingsmiddelen en functionele coatings.

Who We Are and What Drives Us

WE ARE PIONEERS AT HEART FOR THE GOOD OF GENERATIONS

Mountain

Ons doel " Pioneers at heart for the good of generations" verenigt waar we voor staan, hoe we werken en vormt de basis voor onze strategie.


De pioniersgeest van onze oprichter, Fritz Henkel, is wat ons blijft onderscheiden en de Henkel-medewerkers wereldwijd verenigt. De ambitie en motivatie om samen te werken aan de oplossingen van morgen. Vandaag. Elke dag. We doen dit niet alleen voor onszelf, maar ook voor toekomstige generaties, omdat we een gemeenschappelijke verantwoordelijkheid delen.

Henkel in Nederland

Henkel heeft vier vestigingen in Nederland. Ons kantoor is gelegen in Nieuwegein. In Scheemda hebben we ook een productievestiging van onze Adhesive Technologies-divisie (losmiddelen en speciale coatings voor producten in de auto- en elektronica-industrie). Verder hebben we ASK Academies van Schwarzkopf en academies voor Joico, waar kappers regelmatig inspirerende trainingen volgen en meer informatie krijgen van onze experts over de laatste trends en technieken in de kappersbranche.

Our Businesses

HENKEL ADHESIVE TECHNO­LO­GIES

adhesive-foliage

Wij zijn een wereldleider voor kleefstoffen, dichtingsmiddelen en functionele coatings – zowel voor industriële toepassingen als voor consumenten en ambachtslieden.

CONSUMER BRANDS

Consumer Brands Stage Visual

Consumer Brands is onze business unit voor consumentenmerken en -producten op het gebied van Wasmiddelen & Huishoudelijke Verzorging en Haarverzorging.

Onze verhalen

Diversiteit, gelijkheid en inclusie

Onze kracht? Onze 51.000 unieke medewerkers

Bij Henkel geloven we in de kracht van eigenheid. Hoewel mensen verschillen, blijven wij geloven in gelijkheid en verbondenheid in onze samenleving en werkomgeving.

Onze medewerkers zijn heel divers, hebben verschillende culturele achtergronden, ervaringen en perspectieven. We hechten enorm veel waarde aan hun verschillen, want zij vormen de basis van ons concurrentievoordeel. Een bedrijfscultuur gebaseerd op diversiteit, gelijkheid en inclusie is de belangrijkste drijfveer voor creativiteit en innovatie, en precies dankzij die waardegerichte bedrijfscultuur en manier van werken behalen wij uitstekende resultaten.

We zetten sterk in op teams die de behoeften van onze markten en klanten kennen. Elk team heeft een brede waaier aan culturele achtergronden, vaardigheden en kennis, wat stimulerend werkt voor de innovatie en het vinden van nieuwe manieren om problemen op te lossen. Tegelijk hebben zij een inclusieve cultuur en leiderschap nodig om optimaal te kunnen presteren.

Sylvie Nicol

Onze collega's maken het verschil. Dankzij de culturele mengelmoes binnen onze teams en onze inclusieve bedrijfscultuur kunnen wij op een creatieve en innovatieve manier te werk gaan.