DUURZAAMHEID BEVORDEREN


Sustainability - Consumer Brands

We zijn een gevestigde technologieleider die pioniert met impactvolle innovaties en duurzame oplossingen. Terugkijkend in de geschiedenis van ons bedrijf hebben we de consumentengoederenindustrie al meerdere keren gerevolutioneerd - door de lancering van het zelfwerkende wasmiddel en de eerste vloeibare haarshampoo ooit op de markt.


We dragen bij aan het oplossen van wereldwijde uitdagingen door onze consumenten een duurzame keuze te bieden met onze innovatieve, hoogwaardige producten voor onze categorieën hair en laundry & home care. Tegelijkertijd stimuleren we systematische verandering door middel van onze partnerships.

ONZE PRODUCTEN

Twee groene en blauwe Henkel Persil tabs met kersenbloesems rondom

Producten en technologieën vormen de kern van alles wat we doen. We creëren meer waarde voor onze klanten en consumenten door voortdurend te innoveren om betere prestaties te bieden met een kleinere ecologische voetafdruk.

SAMEN­WERKINGEN

Twee mannen aan een tafel met een fles Persil en een laptop

Samenwerkingen spelen een doorslaggevende rol bij het bevorderen van duurzaamheid in onze waardeketen en daarbuiten. We helpen onze klanten en consumenten om hun ecologische voetafdruk te verkleinen en verantwoord om te gaan met hulpbronnen. We werken samen met onze leveranciers om duurzame praktijken en respect voor mensenrechten te bevorderen, en we werken samen met partners om kennis te delen en samen systematische oplossingen te stimuleren.

Onze verplichtingen & standpunten

Henkel engageert zich om een dialoog aan te gaan met anderen die de diversiteit van meningen en een constructieve uitwisseling van ideeën respecteren. We nemen actief deel aan belangrijke sociaal-politieke debatten door bepaalde actuele kwesties van naderbij te bekijken.