OVER ONS

beauty-care-hair1-1-

Onze business unit Consumer Brands brengt onze consumentenactiviteiten samen onder één dak. Met een geoptimaliseerde portfolio, iconische merken en sterke technologieën neemt Consumer Brands in veel markten over de hele wereld een leidende positie in, vooral in de categorieën hair en laundry & home care.

ONZE TOPMERKEN


Consumer Brands

Onze innovatieve merken lossen de behoeften van de consument in en stimuleren het concurrentievoordeel van Henkel op het gebied van innovatie en duurzaamheid.

ONZE BELANGRIJKSTE CATEGORIEEN


Consumer Brands Core Categories

Als multicategorieplatform in de consumentengoederensector richt ons portfolio zich op twee kerncategorieën: Laundry & home care en hair.


Consumer Brands Dishwashing

Laundry & Home Care

Henkel begon zijn activiteiten bijna 150 jaar geleden met een wasmiddel. Vandaag de dag omvat ons assortiment was- en huishoudelijke producten wasmiddelen en additieven, afwasmiddelen, oppervlaktereinigers en WC-reinigers.


Consumer Brands Washing Hair

Haar

Met onze categorie hair zijn wij zowel actief in de consumentensector als in het kapperssegment. Het consumentensegment bevat producten voor haarverzorging en styling. Voor professionele kapsalons bieden wij haarverzorging, kleuring, finishing en styling producten aan. Schwarzkopf Professional is één van 's werelds drie belangrijkste leveranciers van professionele haarverzorgingsproducten.