Adhesive Technologies

Henkel Adhesive Technologies is marktleider met impactrijke oplossingen wereldwijd. We spelen vandaag een voortrekkersrol en bouwen aan de markt van morgen met ons unieke portfolio van baanbrekende innovaties, op maat gemaakte oplossingen en sterke merken in kleefstoffen, dichtstoffen en functionele coatings. We combineren innovatie en technologisch leiderschap en nauwe samenwerkingen met onze klanten om tot oplossingen te komen die een onmisbaar deel zijn van talloze industriële en consumentengoederen. We benutten onze wereldwijde aanwezigheid en onze gespecialiseerde kennis om een winnende combinatie te kunnen aanbieden van een uitmuntende service en leidende technologieën aan klanten en consumenten overal ter wereld.

Ons portfolio van industriële producten bestaat uit vijf Technology Cluster-merken: Loctite, Bonderite, Technomelt, Teroson en Aquence. Voor de consumentenmarkt en professionele markten richten we ons op vier internationale merkplatformen: Pritt, Loctite, Ceresit en Pattex.

  • Op het gebied van kleefstoffen voor verpakkingen en consumentenproducten werken we samen met belangrijke merken om innovatieve en duurzame oplossingen te ontwikkelen voor voedselverpakkingen en consumentengoederen.
  • Op het gebied van transport en metaal voorzien we onze klanten in de automobiel-, luchtvaart- en ruimtevaartsector van hoogwaardige systeemoplossingen, een compleet technologieportfolio en gespecialiseerde technische diensten.
  • In de algemene industrie bieden we onze klanten een uitgebreid portfolio van producten voor het produceren en onderhouden van duurzame goederen.
  • Onze elektronicatak biedt klanten in de elektronicasector een gespecialiseerd portfolio met innovatieve, hoogwaardige kleefstoffen voor de productie van microchips, elektronische assemblage en klimaatbeheersingssystemen.
  • Als het gaat om kleefstoffen voor consumenten, vakmensen en de bouwsector, leveren we uiteenlopende merkproducten voor particuliere gebruikers, handelsbedrijven en aannemers.

In de Benelux is Adhesive Technologies divisie van Henkel aanwezig met bekende merken zoals: Loctite, Pritt, Pattex, Bonderite, enz.   

Markten

Henkel’s oplossingen zijn te vinden in veel alledaagse producten: auto’s, boeken en tijdschriften, computers, vliegtuigen, koelkasten, mobiele telefoons, meubels, textiel, verpakkingen, en nog veel meer.

Informatie en diensten