Our Businesses

ONZEACTIVITEITEN

Met zijn merken, innovaties en technologieën bekleedt Henkel leidende marktposities in Nederland en over de hele wereld in de industriële en consumentenmarkt.

Onze twee business units delen de pioniersgeest om het leven elke dag heruit te vinden en te verbeteren - vandaag en voor toekomstige generaties. Voortbouwend op een sterke erfenis van meer dan 145 jaar. Onze producten spelen een belangrijke rol in het dagelijks leven van miljoenen mensen en helpen hele industrieën te transformeren.

Adhesive Technologies is wereldwijd marktleider op het gebied van kleefstoffen, afdichtingsmiddelen en functionele coatings. Consumer Brands heeft leidende posities in Hair, Laundry & Home Care in de Benelux en vele markten over de hele wereld. Ontdek meer over onze twee business units, onze merken en portfolio's en onze bijdrage aan duurzaamheid.

ADHESIVE TECHNO­LOGIES

Close-up of a person with safety glassess. They have a bolt in one hand, and in the other hand a screw on which a blue LOCTITE threadlocker has been applied. The threadlocker bottle can be partially seen.

Wij leiden de markten van vandaag en geven vorm aan die van morgen met onze lijmen, afdichtingsmiddelen en functionele coatings - voor industriële toepassingen en voor ambachtslieden en consumenten.

CONSUMER BRANDS


Consumer Brands

Onze portefeuille met Consumer Brands is een integraal onderdeel van het dagelijks leven van veel consumenten. We bieden bekende kwaliteitsproducten voor haarverzorging, styling en kleuring, wasmiddelen, wasverzachters en nog veel meer voor onze consumenten en professionele kappers wereldwijd.