FAQ

Mogelijkheden bij Henkel

De "Henkel-spirit".

Er wordt vaak gezegd dat meedoen het belangrijkste is. Maar bij Henkel willen we altijd winnen. Deze extra dosis motivatie, ambitie en passie wordt gedeeld door al onze werknemers in de hele wereld. Ze is zichtbaar in alle sectoren, bij alle functies en op alle niveaus in onze onderneming.

Het succes van Henkel is te danken aan onze medewerkers, die altijd open staan voor nieuwe ervaringen; mensen met een ondernemende geest, die overal in de wereld op zoek zijn naar innovatieve ideeën voor onze merken en technologieën.

De werknemers van Henkel wereldwijd delen allemaal hetzelfde idee: wij zijn één groot team. Dat is de "Henkel-spirit".

Hebben we hiermee uw aandacht weten te trekken? Wilt u graag meer weten? Neem persoonlijk contact op met ons tijdens een van onze evenementen, of solliciteer nu online op: http://www.henkel.nl/carrieres.htm.

U vindt de openstaande vacatures op onze website, op de pagina "Carrières" -> "Zoek vacatures".
Ontdek onze uitdagende carrièrre mogelijkheden en solliciteer op http://www.henkel.nl/carrieres.htm.

U vindt de openstaande vacatures bij Henkel op http://www.henkel.nl/carrieres.htm.

Vul het functieprofiel in waar u naar op zoek bent op de job portal en activeer een "jobagent". U zult dan steeds geïnformeerd worden over nieuwe vacatures die overeenstemmen met uw zoekopdracht.
 

Sollicitatieproces

YouTube Thumbnail How to apply at Henkel: A step-by-step guide (Thumbnail)

Omdat ons sollicitatieproces gestandaardiseerd is, worden kandidaten verzocht hun profiel in te vullen op: http://www.henkel.nl/carrieres.htm.

Als u een vacature ziet die u interesseert, kunt u gewoon online solliciteren. Zeer eenvoudig!

Het belangrijkste zijn uw cv en uw motivatiebrief. Ons online sollicitatieproces geeft u de mogelijkheid om een uniek profiel aan te maken waarmee u kunt aantonen dat u de ideale kandidaat bent.

Graag ontvangen wij alle benodige documenten voor uw sollicitatie in pdf-formaat. 

Ja, het volstaat om uw onlineprofiel in te vullen. Daarna kunt u voor meerdere functies solliciteren.

Het recruitmentteam zal uw sollicitatie in behandeling nemen, daarom zijn er geen personen waar u rechtstreeks contact mee kunt opnemen. Gebruik in deze situatie een algemene aanspreking, bijvoorbeeld: "Geachte mevrouw, geachte heer".

Ja, graag. Henkel is een internationale onderneming en u zult dus met collega's uit de hele wereld samenwerken. Binnen onze onderneming is Engels onze voertaal. In het algemeen is het aanbevolen te solliciteren in de taal van de vacature.

Ja. Alle vacatures op onze job portal zijn steeds up-to-date. Ze worden enkel verwijderd wanneer de functie is ingevuld. Het hele jaar door worden er stages aangeboden, u zult dus vaak dezelfde vacatures zien. U hoeft zich geen zorgen te maken om de datum.

Het recruitmentteam beantwoordt alle vragen aangaande uw sollicitatie. Neem hier contact op met het team.

Als u technische vragen hebt of vragen over het online sollicitatieproces, klik hier

Dat hangt af van de functie. Meestal verlopen er een aantal weken tussen het indienen van uw sollicitatie en de aanwerving. Voor een stage moeten de sollicitaties een paar maanden op voorhand worden ingediend. Hier kunt u meer informatie vinden over het sollicitatie- en selectieproces bij Henkel.

Elke in te vullen functie is uniek, en het is zowel voor u als voor ons belangrijk om het proces tot een goed einde te brengen. Wij willen er zeker van zijn dat zowel de kandidaat als de organisatie een goede match zijn. Wij zullen gedurende het volledige proces feedback geven aan de kandidaten.

Stages

Elke persoon die stage wil lopen moet online solliciteren. Dat werkt snel en bespaart je tijd en geld. 

Ja, u kunt het volledige stageaanbod terugvinden op onze job portal – hier kunt u online te solliciteren.

De stage data kunnen variëren en hangen niet af van de academische kalender. Wij raden u aan een paar maanden op voorhand te solliciteren, de meeste plaatsen zijn snel ingevuld.

Er zijn stages beschikbaar in onze zakelijke, chemische en technologische bedrijfseenheden.

Wij bieden stages aan op de volgende afdelingen:

  • Marketing, Sales, Customer Marketing
  • Inkoop, Logistiek, Supply Chain Management
  • Controlling, Accounting
  • Human resources, Corporate communications, IT
  • Product Development

U kunt het huidige stageaanbod raadplegen op de job portal van de website.

Gelieve een paar maanden op voorhand te solliciteren, anders zullen de meeste functies al ingevuld zijn. 

Het is mogelijk om een stage te combineren met het schrijven van een scriptie of thesis. Wij verwachten van onze stagiairs dat ze concrete voorstellen doen voor hun onderwerp.

Directe toegang

Henkel biedt tal van carrière mogelijkheden. Om de huidige vacatures te bekijken, kunt u terecht op onze website.

Bij Henkel bieden we pas afgestudeerden tal van mogelijkheden aan om hun loopbaan te beginnen, met internationale perspectieven en job rotatie in het verschiet.

Meestal beginnen pas afgestudeerden meteen met een volwaardige functie bij Henkel en dat biedt meerdere voordelen:

  • verantwoordelijkheden vanaf de eerste dag
  • een volledige, praktische opleiding en coaching door uw manager
  • een op maat ontwikkeld trainingsprogramma

Ons beleid voor talent management is gebaseerd op onze "Triple two"-filosofie: getalenteerde werknemers zullen de mogelijkheid krijgen ervaring op te doen in minstens twee functies, twee verschillende landen en twee activiteitensectoren. Wij passen deze filosofie toe omdat wij denken dat uw persoonlijke ontwikkeling baat heeft bij verschillende functies in verschillende domeinen en verschillende afdelingen, waardoor u ook een beter begrip zult hebben van Henkel als wereldwijde onderneming.

Hier vindt u meer informatie over onze opleidingsprogramma's. 

Uw werk bij Henkel

Henkel biedt u tal van mogelijkheden in dit domein, zowel op lokaal als op internationaal niveau, om u voor te bereiden op de uitdagingen van morgen. De Henkel Global Academy organiseert overal ter wereld seminars, in samenwerking met gerenommeerde business schools. Werknemers kunnen een ruim gamma opleidingen online volgen dankzij de Henkel eCademy.

Wilt u meer weten over onze opleidingsprogramma's? Klik hier.

Ja, sterker nog, binnen Henkel verwachten we van ons talent dat ze flexibel en mobiel zijn. Dit draagt bij tot het grote wereldwijde succes van onze onderneming.

Onze "Triple two"-filosofie draagt bij aan deze verwachting: u kunt ervaring opdoen in tenminste twee functies, twee verschillende landen en twee activiteitensectoren. Wij passen deze filosofie toe omdat wij denken dat uw persoonlijke ontwikkeling baat heeft bij verschillende functies in verschillende domeinen en verschillende afdelingen, waardoor u ook een beter begrip zult hebben van Henkel als wereldwijde onderneming.

Hier vindt u meer informatie over onze opleidingsprogramma's.

Learn more about your future at Henkel

De gezichten van verschillende Henkel werknemers. Ze kijken vol vertrouwen en lachen.

Let’s dare to make an impact together.

Een carrière bij ons betekent groeien in een levendige en diverse cultuur van vertrouwen en samenhorigheid en je ideeën tot leven brengen.
Durf jij een impact te maken? Laten we dan eens praten.