nl-students-and-graduates-header-collage

Vanaf het begin je carrière een boost geven?

Bij Henkel vind je een omgeving waarin je kunt groeien en bouw je het netwerk van je leven op. Bovendien bieden we je de kans op een wereldwijde job, de eerste stap naar je carrière van de toekomst. Hier zijn zes redenen waarom je bij ons stage zou moeten lopen.

Solliciteer Nu
Henkel stagiare

3 dingen die Nina heeft geleerd

Twee dingen hebben Nina overtuigd van Henkel als werkplek: het internationale team en de toewijding voor grote ideeën. En zij heeft ook een speciale reden waarom ze nu kan terugkijken op geweldige prestaties!

Student Alam, Stage in Global Diversity & Inclusion, Corporate Human Resources.

3 vragen voor Alam

Alam, stagiair bij Corporate Human Resources, vindt diversiteit een hele belangrijke factor in de bedrijfscultuur van Henkel. Er zijn echter nog een aantal redenen waarom hij Henkel overweegt als toekomstige werkgever – en dat pas na een maand stage.

Student Claire, Stage in R&D Beauty Care - Anti-Transparant & Deodorant, Advanced (geavenceerde) Research APDO.

3 inzichten van Claire

Na een jaar bij Research & Development Claire niet alleen gezien hoe nieuwe innovaties ontwikkeld worden, ze heeft ook geleerd hoe ze daaraan kan bijdragen. Bovendien begrijpt ze waarom het sterke gemeenschapsgevoel bij Henkel zo belangrijk is.


Lees meer over ons sollicitatieproces

Kom in drie fasen dichter bij je volgende carrièrestap. Start met onze online sollicitatie, word uitgenodigd voor een gesprek en ontvang een baanaanbieding. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten.

Solliciteer Nu

Vind je perfecte match om je carrière te starten

Het maakt niet uit waar je in geïnteresseerd bent of welke sterke punten je ook aan het licht brengt, er is een geschikte plaats voor jou bij Henkel.


Ontdek alle banen

Learn more about your future at Henkel

De gezichten van verschillende Henkel werknemers. Ze kijken vol vertrouwen en lachen.

Let’s dare to make an impact together.

Een carrière bij ons betekent groeien in een levendige en diverse cultuur van vertrouwen en samenhorigheid en je ideeën tot leven brengen.
Durf jij een impact te maken? Laten we dan eens praten.