Bedrijfscultuur

Henkel Purpose - Thumbnail

Our Purpose drukt uit wat ons allen verenigt bij Henkel: Pioneers at heart for the good of generations. Wij zijn een divers team van circa 50,000 collega's wereldwijd, die ernaar streven om het leven elke dag te verrijken en te verbeteren door middel van onze producten, diensten en oplossingen. Our Purpose is opgebouwd vanuit onze wortels en draagt een langdurige erfenis van innovatie, verantwoordelijkheid en duurzaamheid naar de toekomst. Onze gedeelde waarden en onze leiderschapsverbintenissen vormen de leidraad voor onze beslissingen en acties, elke dag opnieuw.

Ons doel

Corporate Culture Visual

Het begon allemaal met een droom. 145 jaar geleden revolutioneerde Fritz Henkel, een ondernemer en moedige pionier in hart en nieren, het dagelijkse leven van mensen. Daarmee lanceerde hij een erfenis van zorg: voor zijn werknemers, de maatschappij en het milieu. Lang voordat het concept bestond, stelde hij duurzaamheid voorop.

Vandaag staat de naam Henkel nog steeds voor deze waarden. Ons gevoel van eenheid heeft van ons een diverse gemeenschap van circa 50,000 mensen gemaakt, waar klanten en consumenten hun vertrouwen in stellen. Samen verrijken en verbeteren we elke dag het leven van miljarden mensen dankzij onze producten, diensten en oplossingen. En we hebben het potentieel om nog meer te bereiken.

We zullen voortbouwen op onze pioniersgeest, kennis en middelen om een doelgerichte toekomst voor de volgende generaties vorm te geven. Met onze innovatie en technologie creëren we waarde voor klanten en consumenten, brengen we succes voor onze teams en zijn we een kracht voor het goede in de wereld.

Onze waarden

Onze waarden leiden ons bij onze handelingen, beslissingen en ons gedrag. Elke dag moeten we beslissingen nemen in een zeer volatiele marktomgeving. Tegelijkertijd zijn we ook heel divers. Wij hebben verschillende culturele achtergronden en ervaringen, we zijn actief in zeer verschillende markten en industrieën. Daarom zijn duidelijke waarden, die iedereen bij Henkel deelt, begrijpt en naleeft, belangrijk voor ons toekomstige succes.