CONSUMER BRANDS


Consumer Brands

We sturen aan op een platform van consumentenmerken in meerdere categorieën dat een breed scala aan producten en bekende merken vertegenwoordigt. Onze gevarieerde portefeuille richt zich op meerdere consumer brands categorieën met een sterke focus op de twee kerncategorieën: Laundry & home care en hair.

STREVEN OM AAN DE BEHOEFTEN VAN DE CONSUMENT TE VOLDOEN VIA INNOVATIES MET ICONISCHE MERKEN & TECHNOLOGIEËN

Onze merken

Filter
Filter
Regio
Regio Filter
Reset
No results found, please check the spelling or try another term.
Klantsegmenten
Klantsegmenten Filter
Reset
Productcategorie
Productcategorie Filter
Reset

Onze kerncategorieën

Abstract image in blue colors symbolizing a washing process

Laundry & Home Care

Onze merken zoals Persil en Bref spelen allemaal een belangrijke rol in het dagelijks leven van onze consumenten. We willen toekomstige generaties inspireren met duurzame productoplossingen die zijn gebaseerd op veranderingen in consumentengedrag. Daarom werken we samen met onze consumenten en klanten om toonaangevende merken en producten te ontwikkelen op gebieden als wasverzorging, vaatwas, oppervlaktereinigers en WC-reinigers.

Imagen abstracta en colores anaranjados que simboliza un mechón de pelo

Hair

Met onze ‘haar’categorie zijn wij zowel actief in de consumentenproducten als in de kappersbusiness. We hebben een passie voor haar en onze merken, zoals Schwarzkopf en Syoss, weerspiegelen dat. Of het nu gaat om producten voor haarverzorging, kleuring of styling voor onze consumenten, of om innovatieve producten voor haarbehandeling, kleuring, finishing of styling voor professionele kapsalons - onze merken zetten zich in voor kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en hoge prestaties.