BlondMe

Zelfverzekerd. Krachtig. Individueel. Iconisch.
Het enige merk dat echt toegewijd is aan blond haar.

BlondMe biedt een maximale personaliseerbaarheid van blonde services vol vertrouwen en in totale veiligheid, dankzij kleur en verzorgingsinnovaties mogelijk gemaakt door de geïntegreerde Bonding Technologie.

Zelfverzekerd
BlondMe is het eerste kleur- en verzorgingsmerk met Advanced Bonding System voor een superieure kwaliteit van blond haar, zelfs in de meest uitdagende situaties. De geïntegreerde Bonding Technology biedt perfecte blonde resultaten in 3 stappen: bescherming van het haar, creatie van haarbruggen en verzorging achteraf.

Krachtig
Onverslaanbaar met 9 tinten oplichting door de BlondMe Bond Enforcing Premium Lightener 9+, met geïntegreerde Bonding Technologie. Krachtig, maar toch beschermend, BlondMe minimaliseert haarbreuk tijdens het ontkleurings- en lifting proces voor een superieure kwaliteit van blond haar.

Individueel
Met gemakkelijke, kant-en-klare producten kan u onze unieke kleurenreeks maximaal personaliseren om aan de individuele wensen van de klanten en hun haartype te voldoen. De eerste op maat gemaakte blonde verzorgingsreeks is vooral geformuleerd voor de verzorging van de delicate structuur van blond haar.

Iconisch
Doe mee met de nieuwste blonde trends en overwin elke blonde uitdaging met onze iconische looks en technieken.

 Informatie en Diensten