Schwarzkopf

Schwarzkopf is een Haarcosmetica merk dat kwaliteit, expertise en innovatie al meer dan 120 jaar vertegenwoordigt. Schwarzkopf geniet volledig vertrouwen van zijn consumenten.

Schwarzkopf staat voor innovatie, betrouwbaarheid, kwaliteit, vertrouwen en bekwaamheid – dit is de basis waarop onze handel drijft. We zijn gedreven door de passie voor het creëren van mooi haar en dat is terug te vinden in al onze producten.

Voor consumenten

We staan voor innovatie, betrouwbaarheid, kwaliteit, vertrouwen en bekwaamheid – dit is de basis waarop onze handel drijft. Het succes van het merk en de tevredenheid van de consumenten zijn het resultaat van consistent aan de hoogste verwachtigen voldoen, uitgedrukt in de claim: "Professional Quality for you".

We zijn gedreven door de passie voor het creëren van mooi haar en dat is terug te zien in al onze producten.
Als een overkoepelend merk bieft Schwarzkopf een breed merkenportfolio in de categoriën haarverzorging, haarstyling en haarkleuring.

Voor professionals in de salon

Schwarzkopf Professional – Together. A passion for hair

Wij geloven in het grotere geheel – groter zijn dan de som van de onderdelen. Wij geloven in een gedeelde passie – een passie voor haar. Wij geloven in echte partnerships – een relatie voor het leven.

Wij zijn Schwarzkopf Professional en wij bestaan voor kappers.

Onze kappers staan in het middelpunt van alles wat we doen. Wij hebben een dynamisch business model rond hen gebouwd. Innovatieve producten, ondersteuning, expert educatie, toegankelijke inspiratie, echte viering – wij bieden het allemaal en meer. Wij meten ons succes aan het succes van onze kappers. Dat is wat telt.