nl-teams-and-locations-header-collage

Een carrière bij ons is echt wereldwijd

De producten en technologieën van Henkel zijn wereldwijd verkrijgbaar. Met medewerkers uit 125 landen en kantoren in 79 landen hebben we eindeloze wereldwijde carrièremogelijkheden te bieden.

Vind jouw baan
zoom-map-high-henkel-netherlands

Ervaar de unieke spirit in onze wereldwijde team

Geweldige resultaten komen voort uit een cultuur van vertrouwen, plezier en teamgeest. Daarom moedigen we teamevenementen aan, promoten we ideeën om verbinding te maken en bevorderen we een gevoel van verbondenheid over de hele wereld. Ons doel is om de beste omgeving te creëren voor de carrières van de toekomst.

Ontdek het volledige spectrum van uw kansen in ons bedrijf

We hebben leidende posities in zowel industriële als consumentenactiviteiten dankzij onze sterke merken, innovaties en technologieën. Maak van de gelegenheid gebruik om deze verschillende perspectieven volledig te verkennen door uw verantwoordelijkheidsgebied, of zelfs uw branche, om de twee tot drie jaar te veranderen.

Vind uw perfecte match in onze diverse functionele gebieden

Of het nu gaat om marketing, verkoop, controlling, onderzoek & ontwikkeling of digitale business – de ontwikkelingsmogelijkheden bij Henkel zijn net zo divers als onze merken en technologieën.

Hier controleren en bewaken we alle activiteiten in de financiële waardeketen en zorgen we ervoor dat de processen in de Financial Services-divisie de best-in-class blijven, inclusief  risicobeheer, belastingoptimalisatie, valutabeheer, rentebeheer, kwartaal- en jaarverslagen en investor relations. Of u nu als nieuwkomer in uw vakgebied begint of als ervaren professional nieuwe wegen wilt inslaan, wij nodigen u uit om bij te dragen aan het blijvende succes van Henkel!

Als sterke lokale en regionale zakenpartner omvatten wij elk type financiële rapportage in combinatie met controle- en monitoringfuncties. Door een hoog kwaliteitsniveau te handhaven en eersteklas end-to-end-processen toe te passen, zijn we in staat om optimale uitgebreide oplossingen te bereiken die voldoen aan de veeleisende kwaliteits- en tijdvereisten. Ga met ons mee op deze reis om te ervaren wat het betekent om de uitdagingen aan te gaan van een wereldspeler met een breed spectrum aan producten, merken en markten.

We ontwikkelen ons wereldwijde team door vaardigheden en competenties te bemiddelen, onze teams op te leiden en nieuw talent aan te werven. Zo stimuleren we de prestatiecultuur en leggen we de basis voor digitale transformatie bij Henkel. We doen door "succesvolle zaken te verzekeren door de kracht van mensen, terwijl we een sterk gevoel van verbondenheid ontwikkelen". Word onderdeel van deze afdeling en help het beste in onze medewerkers naar boven te halen.

Met Henkel Digital Business (dx) beginnen we aan een gloednieuw hoofdstuk, waarin we Digital, Business Process Management en IT-expertise verenigen om de moeilijkste zakelijke uitdagingen op te lossen en bedreigingen om te zetten in kansen. We worden gedreven door onze focus op megatrends zoals Platform Economy, Consumer & Customer gravitation shift, Outcome-based Servitization en Lean-Fast-Simple. We richten ons op individuele klant- en consumentenbehoeften en bouwen digitale en datagestuurde bedrijfsmodellen om dit te optimaliseren, transformeren en ontwrichten. Samen, in een sterke eenheid van inspanning tussen onze zakelijke en digitale teams, beginnen we aan de spannende reis die voor ons ligt.

Corporate Audit is een veelzijdig, divers en cultureel gemengd team. We voeren systematische audits uit om de doeltreffendheid van ons risicobeheer, onze interne controles en de bestuursprocessen binnen Henkel te evalueren en te verbeteren. We werken samen met alle bedrijven en functies van Henkel over de hele wereld op een onafhankelijke, op feiten gebaseerd en samenwerking gebaseerde manier en stimuleren de verbetering van de organisatie door een duidelijk bedrijfsoverzicht te definiëren. Bij Corporate Audit stimuleren we ook actief talent- en loopbaanontwikkeling.

Werknemers op het gebied van logistiek zijn verantwoordelijk voor de organisatie van de supply chain. Uw taak omvat de gehele supply chain - van demand planning tot de distributie aan de klanten. Supply Chain Management bij Henkel gaat verder dan de traditionele grenzen. Sommige klanten bieden ons Vendor-Managed-Inventory (VMI), de inventaris wordt beheerd door de leverancier. Om de processen in de supply chain te maken, maakt Henkel gebruik van Supplier-Managed - Inventory (SMI). Leveranciers geven ons toegang tot hun gegevens en gegevens opvragen.

Marketing bij Henkel is veelzijdig en je kunt zowel in B2C- als in B2B-marketing werken. Word lid van een van onze internationale of nationale teams of word lid van onze digitale marketingeenheid, die allemaal hun aanpak delen om geavanceerde marketingoplossingen te ontwikkelen in een snel veranderende en competitieve omgeving. Krijg de kans om de creatieve en mediabureaus aan te sturen voor een optimaal gebruik van onze media- en communicatiebudgetten, gebruik data en complexe informatie uit trends en klantvoorkeuren, of werk aan advertentiestrategieën, productinnovaties en productherlanceringen.

De afdeling Sales is verantwoordelijk voor onze distributiekanalen en het beheer van de klantrelaties De buitendienst streeft naar duidelijke doelstellingen en heeft een grote ruimte voor acties. Ondersteund door ons brede portfolio van sterke merken, heb je direct klantcontact en kun je campagnes voeren met winkelmanagers van handelsbedrijven. Op deze afdeling krijg je direct antwoord op je activiteiten en voel je de tastbare impact die je hebt op onze merken en het bedrijf.

Onze belangrijkste missie is om wereldwijd de best mogelijke inkoopresultaten te verzekeren door de beste inkoopoplossingen te verenigen met de economische en strategische doelen van Henkels. Naast de inkoopvoorwaarden spelen kwaliteit en betrouwbaarheid van onze zakenpartners hier een grote rol. Sluit je aan bij onze missie en ervaar de uitdagingen om een wereldspeler te zijn die wereldleider is in zowel volwassen als opkomende markten in zowel de B2B- als de B2C-sector. Ongeacht hoe en waar je ervoor kiest om jezelf toe te passen in onze divisie, we hebben een passende uitdaging voor iedereen die klaar is om een game changer te zijn.

De wetenschappers en ingenieurs van Research & Development leggen de basis voor het bedrijfssucces van Henkel en doen onderzoek naar een groot aantal verschillende gebieden. Ze zorgen voor innovatieve nieuwe ideeën, geven antwoord op de vragen van onze toekomstige klanten en verbeteren onze merken en technologieën. Als lid van het onderzoeks- en ontwikkelingsteam creëer je de basis om onze merken en technologieën wereldwijd succesvoller te maken.

Als Product Developer werk je in een internationale productgroep, bijvoorbeeld haarkleuring. Je creëert en stimuleert nieuwe producten en implementeert deze in de relevante markten. Daarnaast werk je aan het borgen van de voordelen van de bestaande producten. Om die reden is het belangrijk om een goed begrip te hebben van de basisprincipes van formulering, grondstofkenmerken en meetmethoden. Als onderdeel van een internationaal en multidisciplinair team is een uitgesproken talent voor communicatie de sleutel om samen te werken met collega's uit verschillende landen en uit verschillende expertisegebieden.

Een verpakkingsingenieur bij Henkel wordt toegewezen aan een internationale productgroep. Zij ontwerpen en ontwikkelen nieuwe verpakkingscomponenten voor producten en implementeren deze in de relevante markten. Daarnaast zijn zij verantwoordelijk voor het borgen en optimaliseren van bestaande componenten. Een vereiste voor deze functie is gedegen kennis van kunststofverwerking. Een verpakkingsingenieur moet de nieuwe ontwikkelingen bijbenen om onze leidende positie met verpakkingsdesign te behouden.

Een sterk vertrouwen in ons bedrijf is de basis voor ons ondernemerssucces, partnerschappen en klantrelaties. Corporate Communications is verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie. We streven ernaar om de reputatie van Henkel op te bouwen en te beschermen in de publieke belangstelling, evenals tegenover specifieke belanghebbenden, waaronder journalisten en opinieleiders. In Interne communicatie bieden we onze medewerkers en leidinggevenden relevante informatie met betrekking tot onze bedrijfsstrategie en -activiteiten. Met zijn wereldwijde bereik overziet Corporate Communications alle beurzen in de belangrijkste regio's en markten wereldwijd.

Als engineer voor Methods Engineering maak je deel uit van een internationale productgroep. Binnen deze groep ben je verantwoordelijk voor het standaardiseren van processen en machines met state-of-the-art technologie en vulinstallatietechnologie. Je bent een belangrijke drijfveer voor de verbetering van de prestaties en kwaliteit, evenals de implementatie van nieuwe verpakkingen. Het optimaliseren van huidige processen en efficiënter werken is het geheim van veel succesvolle bedrijven; en het wordt ook steeds belangrijker voor Henkel, aangezien we streven naar een duurzamer en succesvoller bedrijfsbeheer in de toekomst.

Als medewerker Strategy & Business Development ondersteun je ons topmanagement bij het optimaliseren van de toekomstige bedrijfsportfolio en het identificeren van ontwikkelingsgebieden en marktpotentieel - een opwindend gebied waar je een impact kunt hebben op de strategische richting van Henkel. Om de bedrijfsstrategie verder te ontwikkelen en de operationele uitmuntendheid van Henkel te optimaliseren, analyseer je de situatie van het bedrijf vanuit een economisch standpunt, onderzoek je nieuwe markten voor toetredingsmogelijkheden, controleer je mogelijke overnamekandidaten, analyseer en observeer je verschillende doelgroepen.

Alle banen

Learn more about your future at Henkel

De gezichten van verschillende Henkel werknemers. Ze kijken vol vertrouwen en lachen.

Let’s dare to make an impact together.

Een carrière bij ons betekent groeien in een levendige en diverse cultuur van vertrouwen en samenhorigheid en je ideeën tot leven brengen.
Durf jij een impact te maken? Laten we dan eens praten.