Ceresit

Bouwprojecten zijn complex en vereisen specialistische producten. Al onze oplossingen zijn gebaseerd op consistente kwaliteit en langdurige ervaring. Met onze hoofdcategorie: warmte-isolatie van gevels, biedt Ceresit een breed aanbod speciale producten en systeemoplossingen om tegemoet te komen aan de wensen van de industrie en professionals in de bouw.

Deze sector breidt zich voortdurend uit en als toonaangevend merk wordt Ceresit  hoog gewaardeerd voor het bieden van vakkundige oplossingen voor thermische isolatiesystemen voor gevels. Partnerschap met vakmensen en gespecialiseerde handel vormen de basis voor onze succesvolle business. Ons belangrijkste doel is om de betrouwbare, bekwame partner te zijn voor professionele vakmensen. Door te focussen op onze belangrijkste waarden innovatie, kwaliteit, technische expertise en duurzaamheid zetten wij ons maximaal in om u een gestage stroom innovatieve, kwalitatief hoogwaardige en meest geschikte systeemoplossingen te bieden. Ceresit staat voor betrouwbaarheid en professionele kwaliteit, maar ook voor een energiezuinigheid en bescherming van natuurlijke hulpbronnen.

Dankzij onze lange ervaring, kennis, technologieën en hoogwaardige innovatieve producten boeken onze klanten betere resultaten met behoud van de natuurlijke hulpbronnen van onze planeet. Kwaliteit voor professionals 

Professional

Grote bouwprojecten vereisen met name heel veel ervaring en de nieuwste generatie volledig ontwikkelde producten. Met meer dan 100 jaar merkgeschiedenis, heeft Ceresit bewezen over beide te beschikken. Daarom vertrouwen mensen over de hele wereld op Ceresit.
Ceresit's portfolio komt tegemoet aan de wensen van de professionele vakman, architecten, bouwers en klusjesmannen die oplossingen zoeken voor Isolering – met speciale focus op verticale constructies.