Persil

Persil, de wasspecialist met een diep reinigende werking voor een stralend schone was.

In 1907 wordt Persil als eerste zelfwerkend wasmiddel op de markt gebracht. De innovatieve samenstelling geeft zuurstof vrij tijdens de wascyclus waardoor het wasgoed niet langer hoeft te worden geschrobd. Door de unieke bundeling van innovatie en traditie, is Persil altijd een baanbrekend merk geweest dat inspeelt op de veranderende behoeften van onze samenleving. Zo brengt Persil in 1986 het eerste wasmiddel zonder fosfaten op de markt en levert daarmee het bewijs dat duurzaamheid volwaardig deel uitmaakt van de essentie van het merk. In de erop volgende jaren ontwikkelt Persil tal van andere innovaties, onder meer het eerste vloeibare wasmiddel in 1987 en het eerste geconcentreerde waspoeder in 1994.

Meer recentelijk heeft Persil ten behoeve van de moderne consument productprestaties en gemak vooropgesteld. Hiervan getuigt het succes van het eerste wasmiddel in de vorm van capsule met 4 compartimenten.

Probeer de laatste innovatie van Persil, de nieuwe Persil Discs. Een capsule met 4 compartementen die speciaal ontwikkeld is om hardnekkige vlekken te verwijderen terwijl de vezels worden beschermd en een langdurige frisheid en briljante hygiëne voor uw kleding wordt gegarandeerd.