Loctite

Als u een perfecte verlijming nodig hebt, biedt Loctit u snelle, sterke en duurzame oplossingen voor industrie en consument.

Loctite is wereldleider in de lijmindustrie en biedt tevens de nieuwste oplossingen voor dagelijkse lijmklussen thuis. Voortdurende vernieuwing garandeert doorgaande ontwikkeling van baanbrekende formules, met een breed assortiment geavanceerde oplossingen.

Industrie

De onstuitbare kracht van mens en machine.

Loctite is ‘s werelds toonaangevende merk voor lijmen, afdichtingsmiddelen en oppervlaktebehandelingen. Met baanbrekende technologie reiken wij oplossingen aan, die ons doel ondersteunen, om efficiëntere lijmen te leveren die onverslijtbaar, sterk en duurzaam zijn, om het onbeperkte potentieel uit mens en machine te halen. Ontdek meer over ons uitgebreide productportfolio voor de meest veeleisende industriële toepassingen.

Consument

Consumenten over de hele wereld vertrouwen op Loctite voor snelle, sterke en duurzame oplossingen voor lijmklussen. Dankzij onze innovatieve technologieën en gegarandeerde resultaten zijn wij wereldwijd een toonaangevend merk in lijmproducten geworden.

Loctite. Laat je nooit in de steek.

Informatie en Diensten