3 vragen voor Alam

Shah Alam Jalal

Functienaam: Stagiair bij Global Diversity & Inclusion  
Duur: 6 maanden 
Bedrijfsonderdeel: Corporate Human Resources

Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd en dat je na jouw stage bij Henkel mee zal nemen voor de toekomst?
Ik loop stage bij Henkel D&I en we geven nu presentaties over het actieplan. Ik ben blij verrast over de manier waarop ons team de taken uitvoert. Ze besteden bijvoorbeeld tijd aan het lezen van artikelen, boeken, etc. en hun kennis is altijd up-to-date. Wat ik heb geleerd, is ‘Je bent nooit uitgeleerd bij Henkel’.

Wat is de allerleukste fun factor tijdens jouw werkperiode bij Henkel?
A) Voor mij is dat zeker minder formele kleding. Vanaf vandaag mag ik me minder formeel kleden, dus meer business casual. Geloof het of niet, maar daardoor ervaar ik minder stress. Ik ben van de generatie tussen de Millennials en Generatie Z. Ik voel me goed wanneer je wordt beoordeeld op wat je doet in plaats van wat je draagt.
B) Ik houd ervan om soms alleen te zijn. Ik ben het liefst in de open kantoorruimte met een kop koffie.  Soms ga ik daar zitten om te werken of gewoon te chillen.

Wat maakt het werken bij Henkel zo uniek?
Ik loop stage bij het Corporate D&I Team en ik werk nauw samen met onze directeur, de Corporate Head van D&I. Ik werd door het team opgenomen en werd betrokken bij bijna alle taken waar we ons op richten. Ik kreeg ook de gelegenheid om te praten met andere regionale managers; ik schrijf ze vaak. Ik voel me opgenomen in een wereldwijd Henkel-netwerk.