3 dingen die Nina heeft geleerd

Nina Minderjahn-Stein

Functienaam: Stage bij International Marketing
Duur: 5,5 maand
Bedrijfsonderdeel: Consumer Brands, afdeling Hand Dish Washing (HDW)

Wat vind je het leukste aan stage lopen bij Henkel?
Vanaf de eerste dag werd ik door mijn team behandeld als gelijke en als volwaardig lid van het team. Daarnaast werd ik gestimuleerd om mijn projecten onafhankelijk te managen. Dankzij het hoge niveau van eigen verantwoordelijkheid die ik kreeg, kan ik nu met trots terugkijken op de resultaten die ik heb bereikt. Ik ben positief verrast over het hoge niveau van vertrouwen en ondersteuning die ik kreeg, waardoor ik zeker weet dat ik de beste leerervaring kreeg tijdens mijn stage bij Henkel.

Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd en dat je na jouw stage bij Henkel mee zal nemen voor de toekomst?
Passie is heel erg belangrijk! Werken met zo veel gepassioneerde en toegewijde mensen heeft me geleerd dat een sterk en overtuigend idee de kans heeft om iets heel groots te worden. Henkel heeft me laten zien dat alles mogelijk is.

Overweeg je Henkel als een toekomstige werkgever en waarom?
Absoluut! Als ik ben afgestudeerd, zou ik graag terugkeren naar Henkel. Het zou fantastisch zijn om voor een bedrijf te werken dat door zijn innovaties belangrijk is in het vormgeven van de ‘industrie van morgen’ én dat tegelijkertijd zoveel mogelijkheden biedt om te groeien als individu.