Mir Afwasmiddel

Vindt u afwassen maar een saaie boel?

Ontdek de geheimen van Mir Afwasmiddel: de ontvettende kracht van Mir gecombineerd met een prettig parfum * voor een schitterende en subtiel geurende vaat.

1) Mir Afwasmiddel het Geheim van Azijn: de kracht van azijn
Afwassen, wat een lastige klus! Gelukkig is er grootmoeders favoriete middeltje: azijn met zijn beproefde antikalkwerking. De formule van Mir Vaisselle zorgt voor een streepvrije glanzende vaat. En om een vleugje plezier toe te voegen, combineert Mir de kracht van azijn met een subtiel fruitig parfum*.

Probeer het nieuwe afwasmiddel met appelparfum*.

2) Mir Afwasmiddel het Geheim van de Chef: de reinigingstip van de chefs
Bicarbonaat, het kneepje van de chefs voor een piekfijne vaat

Illustere chefs zijn niet alleen keukenprinsen. Zij hebben ons hun geheim verteld om vet te reinigen en efficiënt af te wassen: bicarbonaat. Mir Afwasmiddel het Geheim van de Chef combineert bicarbonaat met het subtiele parfum van de sinaasappel-* of citroenschil * om een vleugje plezier toe te voegen. Wilt u een piekfijne vaat? Kies dan voor Mir Afwasmiddel het Geheim van de Chef.

3) Mir Afwasmiddel het Geheim van Natuur: efficiënt en milieuvriendelijk
Mir Vaisselle Afwasmiddel het Geheim van Natuur: een productgamma met ecolabel voor een glanzend schone vaat. Probeer Mir Afwasmiddel het Geheim van Natuur Groene Thee*.

Onze tips voor een optimaal gebruik
1. Zorgvuldig doseren betekent minder verspillen
2. Aanbevolen voor 5 liter afwaswater:

  • Niet erg vuil: 2,5 ml (1/2 theelepel) afwasmiddel
  • Vuil: 5 ml (1 theelepel) afwasmiddel
  • Dit afwasmiddel van 500 ml is goed voor 100 wasbeurten voor een vuile vaat.
  • Om water te besparen: was bij voorkeur af in de gootsteen gevuld met water en niet onder lopend water.
  • Gooi de lege fles in de daartoe bestemde recyclingbak. Zorg ervoor dat de fles volledig leeg is. De fles spoelen hoeft niet!

4) Mir Afwasmiddel het Geheim van Verzorging, SOS voor een gevoelige huid!
Door de kalk in het water en de agressieve stoffen in sommige afwasmiddelen, kan afwassen uw handen uitdrogen. Om uw handen te ontzien en toch een schone vaat te hebben, werd Mir Afwasmiddel het Geheim van verzorging dermatologisch getest met een voor de huid neutrale pH. Hebt u een gevoelige huid? Kies dan voor het afwasmiddel Mir Afwasmiddel het Geheim van Verzorging met Aloë vera. Het resultaat? Een glanzend schone vaat... en zachte handen!

*synthetisch parfum