Fibreplex

Oplichten en kleuren kan uw haar beschadigen en het droog en weerbarstig maken. Deze schade is nu verleden tijd dankzij de nieuwe Fibreplex van Schwarzkopf Professional. Het beschermingssysteem vermindert haarbreuk tot 94% in drie eenvoudige stappen – elke keer opnieuw. En het is gemakkelijk in gebruik! Fibreplex kan toegevoegd worden aan elk kleurproduct, het beschermt de haarstructuur tijdens ontkleuren, oplichten en kleuren. Het resultaat? Minimale haarbreuk zonder extra moeite terwijl u dezelfde kleurkwaliteit behoudt.

Stap 1: Meng eerst de Fibreplex N°1 Bond Booster met de kleuring en developer. Het maakt niet uit of u het haar gaat ontkleuren, oplichten of kleuren. Het beschermt en versterkt de haarvezels tijdens het kleurproces. Het haar zal onmiddellijk sterker aanvoelen en er gezonder uitzien na het kleuren – met verminderde haarbreuk zelfs al in dit stadium.

Shampoo
Reinigt en herstelt het haar
Creëert haarbruggen in de haarvezel, brengt de pH-waarde in balans om de kleurpigmenten perfect te vergrendelen en biedt een intensieve verzorging waardoor het haar sterker, soepeler en glanzender wordt.

Stap 2: Na het uitspoelen van de kleur brengt u Fibreplex N°2 Bond Sealer aan, laat vijf tot tien minuten inwerken voor een verzorgende behandeling en spoel dan uit. Dit geeft het haar een extra dosis zachtheid en stabiliseert de versterkte zwavelbruggen van Stap 1.

Stap 3: De Fibreplex ervaring stopt niet in het salon. De derde stap van het Fibreplex systeem is een applicatie die speciaal ontwikkeld is voor verzorging thuis. De Fibreplex N°3 Bond Maintainer behoudt de aanzienlijk verbeterde haarkwaliteit, creëert haarbruggen in de haarvezel, brengt de pH-waarde in balans om de kleurpigmenten perfect te vergrendelen, biedt een intensieve verzorging waardoor het haar sterker, soepeler en glanzender wordt en beschermt tegen nieuwe mechanische schade.

*Ontkleurservice met Fibreplex versus gewone ontkleurservice

 Informatie en Diensten