[3D]Men 

Het antwoord op de behoeften van uw mannelijke klanten. Een scherp assortiment van high performance producten en snelle services die gemakkelijk te implementeren zijn.

"Met de nieuwe [3D]Men tilt Schwarzkopf Professional mannelijke verzorgingsproducten tot een hoger niveau, we bieden perfecte oplossingen voor de haarverzorgings & styling eisen van de moderne man. Het is het eerste merk 100% ontwikkeld voor mannen. De lijn komt met een scherp assortiment in een nieuw design bestaande uit zes verzorgings- en drie stylingproducten.

Elke verzorgingsproduct combineert de 3 performance dimensies van mannelijke haarverzorging volgens de principes van het [3D] Tricho-Systeem, de kennis van haar, hoofdhuid en wortels: [1] een goede verzorgingsperformance leveren, [2] instant en merkbare verfrissende effecten, [3] met wetenschappelijk bewezen actieve ingrediënten.
Het nieuwe innovatieve styling assortiment levert maximale styling resultaten met de drie performance dimensies van mannelijke styling: [1] hold, [2] textuur, [3] definitie.”

[3D]Mension met [3D] verzorgingseffecten is 100% ontwikkeld voor mannen. Het scherpe assortiment levert ultieme product performance door tegemoet te komen aan de belangrijkste behoeften van mannen qua verzorging & styling. 

 Informatie en Diensten