Careers-students-stage

Studenten  

Doe waardevolle professionele ervaring op en ontdek wie je kan zijn en wat je kan bereiken bij Henkel.

Henkel biedt gemotiveerde studenten de kans om uiteenlopende parktijkervaringen op te doen en zichzelf te bewijzen. Al tijdens uw studie kunt u de fascinerende wereld van de merken en technologieën van Henkel ontdekken. Dit geeft u de mogelijkheid om uw professionele netwerk te vergroten en om uw carrière bij Henkel te plannen voor na uw studie.

Stageplaatsen voor studenten

Zoek vacatures

Voordelen van het mentorschap

Waardevol advies voor studenten

U wordt in het kader van een stage altijd door een manager van Henkel begeleid. Uw mentor zal u begeleiden tijdens uw werk, coachen en nuttige tips geven. De mentors delen hun kennis over de markttendensen en geven u nuttige feedback voor uw toekomstige carrière. Maar in de eerste plaats zal uw mentor altijd een waardevolle adviseur en contactpersoon zijn.

Henkel ontdekken

Wilt u meer te weten komen over Henkel? Kom met ons kennismaken op uw universiteit of loop stage bij ons. Bent u altijd online? Volg ons dan op Facebook of LinkedIn om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Studenten stages

Tijdens uw stage zult u zelf ervaren wat Henkel werknemers onderscheidt en wat de sleutel is tot hun succes. Vanaf de eerste dag zult u deel uit maken van het team en zult u ondervinden wat het betekent om te werken voor een internationale marktleider die de markten van morgen bepaalt, zowel voor de consument als voor de industrie. Maak van de gelegenheid gebruik om ons te overtuigen van uw talent en initiatief, net zoals 1.500 andere stagiaires wereldwijd werkzaam voor Henkel.

Nadat aan het begin van uw stage uw persoonlijke doelstellingen en verwachtingen vastgesteld zijn, kunt u uw ambities de vrije loop laten. U zult vanaf het eerste moment opgenomen worden in de dagelijkse gang van zaken. Daarbij wordt u gesteund door Human Resources en uw mentor, een ervaren medewerker van uw afdeling.

Taken en mogelijkheden

Stage lopen en alleen fotokopieën maken en koffie zetten? Nee bedankt! Tijdens uw stage neemt u als volwaardig teamlid deel aan lopende activiteiten en projecten. U krijgt tegelijkertijd de gelegenheid om te observeren wat er buiten uw afdeling gebeurt.

  • U levert niet alleen uw bijdrage tot de dagelijkse operaties maar u bent ook eventueel verantwoordelijk voor een eigen project waarmee u uw talent kunt bewijzen.
  • U zult presentaties van de verschillende afdelingen bijwonen, bijvoorbeeld tijdens de stagiairedag van Henkel.
  • U heeft de mogelijkheid om een dag lang met een stagiair van een andere afdeling mee te lopen. Hierdoor kan een stagiair die stage loopt bij marketing bijvoorbeeld een dag meedraaien op de sales afdeling. Op deze manier bevorderen we uitwisselingen over de afdelingen heen, ook voor de stagiairs.
  • U zult verschillende mogelijkheden krijgen om uw eigen netwerk uit te breiden via alle stagiaires, de stagiaire dag en vele andere gelegenheden.

Algemene voorwaarden:

Onze stages zijn flexibel en niet gebonden aan de academische kalender. Ideaal gezien zouden studenten op zijn minst drie maanden van te voren hun sollicitatie moeten indienen. Alle beschikbare stageplaatsen zijn terug te vinden op onze job portal.

Wij verwelkomen elk jaar meerdere stagiairedag in onze verschillende afdelingen in Nederland en België.

Aanwezigheid op universiteiten

Het hele jaar door zijn wij aanwezig op verschillende evenementen en universiteiten in Nederland en België om onze onderneming en mogelijkheden voor te stellen aan studenten.

Zo kunnen ze zich een beeld vormen van het beroepsleven en tegelijkertijd komt Henkel in contact met veelbelovende talenten.

Zelfs voordat u afstudeert, kunt u bij Henkel de basis leggen van uw carrière en een eerste waardevolle beroepservaring opdoen. Wij bieden studenten meerdere mogelijkheden om geïnspireerd te raken door de "Henkel-spirit", zoals:

  • stages
  • workshops en casestudy's
  • interactieve presentaties.
  • informele gesprekken met topmanagers

Wij zijn steeds op zoek naar talent dat zich herkent in onze prestatiegerichte bedrijfscultuur. Wij nemen altijd contact op met studenten die een indruk wisten achter te laten en beantwoorden aan onze verwachtingen. Want één ding weten we zeker: uw potentieel is kostbaar – en kan een belangrijke rol spelen in onze toekomst!