Careers-professional-stage

Professionals

Wij dragen bij tot de ontwikkeling van onze mensen en hun carrières. We bieden jou een uitdagende en internationale werkomgeving. Kom bij Henkel en overstijg je eigen limieten!

Wij bieden een grote variëteit aan functies en ontwikkelingsmogelijkheden, onder meer dankzij de diversiteit van onze drie activiteitensectoren en onze wereldwijde aanwezigheid. Dankzij de werkomstandigheden bij Henkel kunt u zich volop op uw functie concentreren. Wij begeleiden u in een omgeving waar prestaties tellen, niet enkel uw aanwezigheid.

Wat wij van u verwachten? Een uitstekende opleiding, ervaring in uw professioneel vakgebied en de bereidheid om een leven lang te leren. Wij zijn op zoek naar medewerkers die geïnspireerd zijn door onze prestatiegerichte bedrijfscultuur. Kortom, medewerkers met het potentieel en de wil om vooruit te gaan.

Jobs voor professionals

Zoek vacatures

Uw perspectieven

  • Wij bieden professionals aantrekkelijke carrièremogelijkheden bij Henkel, in onze verschillende sectoren, via verschillende functies en in vele landen.
  • Wij helpen uw loopbaan systematisch vooruit: dankzij uw knowhow, onze systematische feedback cultuur en op maat ontworpen ontwikkelingsprogramma's zult u al snel de volgende stap in uw carrière kunnen bereiken.
  • Uw verloning evolueert samen met uw prestaties. Naast uw basissalaris ontvangt u ook een uitgebreid gamma aan arbeidsvoorwaarden.

Een vanzelfsprekendheid voor de werknemers van Henkel: streven naar uitmuntendheid

  • Onze "Triple two"-filosofie stelt u in staat om regelmatig vooruitgang te boeken, in onze verschillende sectoren, verschillende functies en verschillende landen.
  • Elk jaar zult u, in het kader van onze Talent Management Cycle, transparante feedback ontvangen van uw manager. Samen stelt u een concreet ontwikkelingsplan op.
  • De Henkel Global Academy biedt honderden opleidingen aan – van technische opleidingen tot de managementcoachingsessies voor professionals.

Ons doel: een sterk managementteam

Alle Henkel managers die verantwoordelijk zijn voor een team nemen deel aan ons leiderschapsontwikkelingsprogramma. Dit is onze manier om u en uw manager te ondersteunen, vanaf de eerste managementervaring tot aan strategische relevante leiderschapsvragen.