Interview met Verna

Wat vind je het leukste aan stage lopen bij Henkel?
Met het hele team heb ik een mentor-leerling-relatie. Dat vind ik echt geweldig. Ik kan altijd op ze rekenen om me te leren hoe ik mijn werk zo effectief mogelijk kan doen. Ze geven me levenslessen en ze moedigen me aan om mijn vaardigheden te verbeteren en nieuwe kennis op te doen door samen verschillende leersessies bij te wonen, omdat ze waarde hechten aan mijn persoonlijke groei.

Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd en dat je na jouw stage bij Henkel mee zal nemen voor de toekomst?
Mij werd het belang van kritisch en creatief denken duidelijk. Ook wordt ondernemend denken aangemoedigd. Daardoor heb ik geprobeerd om ‘out-of-the-box’ te denken bij het bekijken van de processen, de aard en de procedures van mijn afdeling en bij het bedenken van alternatieven om mijn werk eenvoudiger te maken.

Overweeg je Henkel als een toekomstige werkgever en waarom?
Ja, ik zou in de toekomst zeker graag willen werken bij Henkel, omdat ik wil werken met collega’s die me behandelen als een familielid. Tijdens mijn korte verblijf werd ik zeer warm welkom geheten door het team. Zij hebben mij continu gementord en aangemoedigd om mijn vaardigheden en prestaties te verbeteren.

Wat is de allerleukste fun factor tijdens jouw werkperiode bij Henkel?
Het allerleukste is de mogelijkheid om dagelijks te lunchen met de stagiair(e)s van verschillende afdelingen. Op woensdag doen we bordspellen en spelen we videogames. Dat breekt het ijs, zodat we elkaar allemaal leren kennen. Het was voor mij een geweldige kans om nieuwe vrienden te maaken.

Wat maakt het werken bij Henkel zo uniek?
Henkel onderscheidt zich van andere bedrijven door de manier waarop individuele groei echt wordt gestimuleerd in de bedrijfscultuur. Ze bieden ons, de stagiair(e)s, de mogelijkheid om alle processen van elke afdeling diepgaand te leren kennen en ze helpen ons bij het denken, verwerven en delen van nieuwe kennis.

Beschrijf Henkel in 3 woorden.
Belonend. Dynamisch. Innovatief.