Interview met Milan

Wat vind je het leukste aan stage lopen bij Henkel?
Ik vond het vooral leuk om vanaf het begin verantwoordelijkheid te nemen voor de coördinatie van verschillende projecten. Verder vond ik het echt fantastisch om samen te werken met een buitenlandse collega aan een project voor procesverbetering op lange termijn.

Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd en dat je na jouw stage bij Henkel mee zal nemen voor de toekomst?
Bij Henkel is iedereen altijd bereid om advies te geven over verschillende onderwerpen die betrekking hebben op zijn of haar vakgebied. Daardoor leerde ik mijn collega’s proactief te benaderen en hen vragen te stellen over onderwerpen waar ik meer over wilde weten of waar ik verdere begeleiding bij nodig had.

Overweeg je Henkel als een toekomstige werkgever en waarom?
De fantastische sfeer bij Henkel, de kansen om nieuwe mensen te ontmoeten en het krijgen van inzicht in een heleboel interessante onderwerpen, waren echt boven verwachting. Daarom zal ik Henkel zeker in overweging nemen.

Wat is de allerleukste fun factor tijdens jouw werkperiode bij Henkel?
De allerleukste fun factoren waren de verschillende sportactiviteiten die regelmatig door Henkel werden georganiseerd. Ook het jaarlijkse Henkel teamuitje naar een bepaalde locatie in Zuioost-Azië was voor mij een erg verrijkende ervaring voor mij. 

Wat maakt het werken bij Henkel zo uniek?
Geen twijfel mogelijk: de bedrijfscultuur met ruimdenkende en multinationale werknemers. Ik was overweldigd door de hoeveelheid respect en verantwoordelijkheid die ik ontving van mijn collega's binnen en tussen de verschillende afdelingen.

Beschrijf Henkel in 3 woorden.
Innovatief, Divers, Duurzaam.