Interview met Julia

Wat vind je het leukste aan stage lopen bij Henkel?
Bij Henkel werk ik in een wereldwijd bedrijf, dat zowel beursgenoteerd als een familiebedrijf is. De bedrijfscultuur van Henkel wordt gekenmerkt door een geweldige teamgeest en samenwerking. Vanwege het instapprogramma en het buddy-programma voelde ik me meteen welkom in het bedrijf en voelde ik me een gewaardeerd lid van het team.

Overweeg je Henkel als een toekomstige werkgever en waarom?
Ja, ik beschouw Henkel zeker als een toekomstige werkgever. Omdat Henkel wereldwijd actief is, biedt het bedrijf grote kansen op een internationale carrière. Bovendien heb je de mogelijkheid om dagelijks samen te werken in internationale teams aan uitdagende projecten. Bovendien heeft Henkel ook veel vrouwen in leidinggevende functies, wat ik inspirerend vind.

Wat maakt het werken bij Henkel zo uniek?
Het wereldwijde team en de wereldwijde bedrijfscultuur van Henkel zijn uniek. Ik werk samen met mensen uit Duitsland, Brazilië, China en Colombia. Daardoor krijg je nieuwe perspectieven en betere zakelijke oplossingen en ideeën. Door de open bedrijfscultuur moedigt Henkel het ook aan om een netwerk binnen het bedrijf op te bouwen. Daardoor kan ik elke dag managers van verschillende bedrijfsonderdelen en managementniveaus ontmoeten.