Interview met Andrea

Wat vind je het leukste aan stage lopen bij Henkel?
Als stagiaire bij Henkel ben je erg praktisch bezig in plaats van dat je alleen observeert en niet zoveel doet. Ik vind het leuk dat je echt wordt ondergedompeld in het bedrijfsleven en dat je uit de eerste hand een kijkje krijgt in en ervaart welke mogelijke carrières je zou kunnen hebben na het afstuderen.

Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd en dat je na jouw stage bij Henkel mee zal nemen voor de toekomst?
Ik ben ongeveer 3 weken werkzaam bij Henkel en ik weet nu al dat het belangrijkste dat ik kan leren is hoe ik de snel veranderende omgeving kan bijhouden. Dat is iets wat je niet echt leert op de universiteit en tijdens colleges. De ervaring om jouw werk te doen, te leren en die kennis toe te passen, is iets dat we waarschijnlijk niet zouden krijgen bij andere bedrijven, maar bij Henkel wordt erop vertrouwd dat we er betrokken bij zijn. Dat geeft een geweldig gevoel.

Overweeg je Henkel als een toekomstige werkgever en waarom?
Absoluut. Ik heb al onderzoek gedaan en kwam erachter dat er een Henkel vlakbij mijn huis in Californië is. Ik ben het soort persoon dat altijd heeft geweten dat een kantoorbaan waarin je zit in een cubicle te saai voor me zou zijn. Door de sfeer bij Henkel word je altijd beziggehouden en leer je altijd nieuwe dingen.

Wat is de allerleukste fun factor tijdens jouw werkperiode bij Henkel?
De allerleukste fun factor is dat ik dacht dat ik als stagiaire nogal verlegen en enigszins gesloten zou zijn, maar mijn managers hebben het leren over HR en recruitment leuk gemaakt. Ook hebben ze me volledig ondergedompeld in de wervingscultuur van Henkel.

Wat maakt het werken bij Henkel zo uniek?
Henkel geeft zijn stagiair(e)s enorm veel vertrouwen. Ons wordt niet alleen verteld om dagelijks administratief werk te doen, maar we krijgen projecten om aan te werken en onze vaardigheden te verbeteren. Dat is iets waar sommige bedrijven moeite mee zouden hebben. 

Beschrijf Henkel in 3 woorden.
Henkel is snel, verrijkend en uniek.