4 Faces of Henkel Employees smiling at the camera

Professionals

Meteen aan de slag

Ben je een ervaren professional die steeds streeft naar verbetering? Perfect, je kunt meteen bij ons beginnen! Kies voor een baan met veel verantwoordelijkheid in een van onze bedrijfsonderdelen of functies, breng innovatieve ideeën naar voren en geef vorm aan onze merken en cultuur op basis van jouw eigen overtuigingen.

Stippel zelf jouw carrière uit

We zorgen ervoor dat je vanaf het allereerste begin de weg binnen Henkel weet te vinden. Al voordat je begint, nemen we contact met je op om mogelijke vragen te beantwoorden. Een uitgebreid digitaal Informatie- en Oriëntatieprogramma zal ervoor zorgen dat je helemaal klaar bent om te beginnen. En in elk geval – jouw team staat altijd voor je klaar en helpt je graag.

2 Henkel-medewerkers lopen witte trappen af in een kantoorruimte

Stimuleer een nieuwe werkomgeving

We zijn trots op onze prestatie-gedreven werkomgeving die nog open staat voor verandering. Onze managers en professionals moedigen een digitale werkcultuur aan, waarin meer individuele verantwoordelijkheid, nauwere samenwerking en flexibele werkuren worden gestimuleerd. Wat kun je je nog meer wensen? Meer Informatie vind je op onze global website (in het Engels).

henkel

Ervaar onze rijke ondernemersgeest

Toen Fritz Henkel ons bedrijf in 1876 oprichtte, legde hij de basis voor een sterk geloof in innovatie. Vandaag de dag heerst dat erfgoed nog steeds op de werkvloer. Bij Henkel zoeken wij namelijk elke dag naar manieren om onze producten en technologie verder te verbeteren – welke ideeën heb jij? Meer Informatie vind je op onze global website (in het Engels).

Hoe kun je solliciteren

Online Solliciteren

De eerste stap in het sollicitatieproces is een onlineregistratie in ons job portal. Je hebt daartoe jouw cv nodig – bij voorkeur in pdf. Tijdens deze stap kun je ook andere relevante documenten uploaden (zoals een motivatiebrief, certificaten, diploma’s, etc.) zodat wij een beslissing over jouw sollicitatie kunnen nemen. Als je al een LinkedIn-profiel hebt, dan kun je die makkelijk met één klik importeren in ons job portal.

Vraag je je af hoe je goed solliciteert?

Ontvang waardevol advies van onze recruiters!

Maak kennis met jouw collega’s

Onze verhalen