Over Henkel

Henkel is wereldwijd actief met toonaangevende merken en technologieën in drie domeinen: Laundry & Home Care (Was -en reinigingsproducten), Beauty Care (Schoonheid) en Adhesive Technologies (Kleefstoffen).

Met bijna 140 jaar succes is het Henkels visie wereldwijd leider in merken en technologieën te worden. Vandaag de dag heeft Henkel wereldwijd leidende marktposities in zowel de consumenten- als industriële sector en is bekend vanwege merken als Persil, Schwarzkopf en Loctite. Het bedrijf bestaat uit drie wereldwijd opererende businessunits: Laundry & Home Care, Beauty Care en Adhesive Technologies. Het Dax-30-bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Düsseldorf, Duitsland, en is trots op zijn ongeveer 50.000 werknemers uit meer dan 120 landen over de hele wereld. Henkel is wereldwijd actief en is volop aanwezig in opkomende markten.


Henkel is actief in drie strategische domeinen:Laundry & Home Care Beauty Care Adhesive Technologies

is wereldwijd actief met consumentenmerkproducten voor wassen en reinigen.

is toonaangevend in zowel consumentenmerkproducten voor haar-, lichaams-, huid- en mondverzorging, als in de professionele kappersbranche.

levert wereldwijd op maat gemaakte oplossingen met kleefstoffen, dichtstoffen en functionele coatings voor twee sectoren: zowel industrie als consument, vaklieden en bouw.