Mijn Favorieten

Adhesive Technologies

Henkel is wereldwijd een toonaangevende leverancier van oplossingen op het gebied van kleefstoffen, dichtstoffen en functionele coatings voor het grote publiek, de industrie, vaklieden en de bouw.

We bieden onze klanten een uitgebreid portfolio van op maat gemaakte oplossingen en hoogstaande consumentenproducten. Ons internationale team van experts werkt samen met klanten om de beste service te verlenen. Onze krachtige innovaties en toonaangevende technologieën vallen onder topmerken als Loctite, en creëren duurzame waarde voor industriële klanten, consumenten en professionele gebruikers.

Ons portfolio van industriële producten bestaat uit vijf Technology Cluster-merken: Loctite, Bonderite, Technomelt, Teroson en Aquence. Voor de consumentenmarkt en professionele markten richten we ons op vier internationale merkplatformen: Pritt, Loctite, Ceresit en Pattex.

  • Voor de kleefstoffen voor verpakkingen en consumentenproducten werken we samen met belangrijke internationale klanten om innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor de productie van product- en consumentengoederen.
  • In de transport- en metaalsector voorzien we bedrijven in automobiel-, luchtvaart- en metaalverwerking van hoogwaardige systeemoplossingen en gespecialiseerde technische diensten.
  • Voor de algemene industrie hebben we een uitgebreid portfolio met producten voor het produceren en onderhouden van duurzame goederen.
  • Onze elektronicatak biedt klanten in de elektronicasector wereldwijd een uitgebreid portfolio met innovatieve, hoogwaardige kleefstoffen voor de productie van microchips en elektronische assemblage.
  • Als het gaat om kleefstoffen voor consumenten, vaklieden en de bouw, leveren we uiteenlopende merkproducten voor particuliere gebruikers en vaklieden.

In de Benelux is Adhesive Technologies divisie van Henkel aanwezig met bekende merken zoals: Loctite, Pritt, Pattex, Bonderite, enz.   

Onze topmerken in de Benelux

Onze wereldwijde topmerken

Markten

Henkel’s oplossingen zijn te vinden in veel alledaagse producten: auto’s, boeken en tijdschriften, computers, vliegtuigen, koelkasten, mobiele telefoons, meubels, textiel, verpakkingen, en nog veel meer.

Informatie en diensten