Mijn Favorieten

Implementatie

Producten

Onze producten leveren meer waarde op tegen een kleinere ecologische voetafdruk.

Dagelijks gebruiken miljoenen mensen over de hele wereld onze merken en technologieën. Onze producten zijn onze core business, en op dit punt kan Henkel het grootste verschil maken. Daarom richten we ons met name op het creëren van meer waarde voor onze klanten en consumenten dankzij innovatieve oplossingen en voorlichting. Onze producten moeten zorgen voor betere prestaties en tegelijkertijd besparen op grondstoffen en de gevolgen voor het milieu beperken. Deze veelzijdige aanpak heeft betrekking op het volledige bedrijfsproces – van de inkoop van onze grondstoffen tot het weggooien van verpakkingen.

Partners

Onze partners zijn essentieel in het stimuleren van duurzaamheid in al onze waardeketens.

Onze partners – leveranciers, consumenten en industriële gebruikers van onze merken en technologieën – zijn essentieel voor het stimuleren van duurzaamheid in al onze waardeketens en op alle gebieden, zowel zakelijk als privé. Daarom willen we hen nog beter ondersteunen met onze producten en expertise. Bijvoorbeeld door leveranciers aan te moedigen de gevolgen voor het milieu die hun door ons gebruikte grondstoffen hebben, te verlagen. En door het klanten en consumenten mogelijk te maken hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Zo werken we ook samen met internationale initiatieven en gemeenschappen om economische ontwikkeling en kwaliteit van leven los te koppelen van het gebruik van steeds meer grondstoffen.

Mensen

Onze werknemers maken het verschil – met hun inzet, hun vaardigheden en hun kennis.

Onze mensen, de medewerkers van Henkel, maken het verschil met hun inzet, creativiteit, vaardigheden en kennis. Dankzij hen groeien goede ideeën uit tot grote zakelijke successen. Zij geven ons bedrijf zijn unieke identiteit, zijn het gezicht voor onze klanten en maken verandering en innovatie mogelijk. Wij investeren in de vaardigheden en kennis van onze mensen en stimuleren iedereen zijn steentje bij te dragen aan duurzaamheid; zowel in hun dagelijks werk als in onze gemeenschappen.