22.10.2007, Brussel

 

 
 / 
Download web print
Toon alles
 

Contact

Naam Maud Collée
  Corporate Communications Benelux
Phone +32 2 421 28 84
Fax +32 2 421 25 44
Email Verstuur e-mail

100-jarige Persil nu in retro-verpakking

Persil sluit zijn jubileumjaar af met een bijzondere aanbieding: In de maand november is Persil waspoeder verkrijgbaar in een exclusieve Retro Design-Box. Oude reclameposters versieren de hoog kwalitatieve en mooi ogende blikken doos - er is er een voor Persil Universal en een voor Persil Color. Het ideale moment voor consumenten om deze prachtige en unieke collectors' items te verzamelen - zolang de voorraad strekt.
Dit jaar is het 100 jaar geleden dat Persil als eerste "zelfwerkend" wasmiddel op de markt kwam en een einde maakte aan eeuwen van hard zwoegen op het wasbord. Persil die zijn naam ontleent aan zijn oorspronkelijke ingrediënten perboraat en silicaat staat een eeuw lang garant voor een stralend schone was.

Om het feestjaar af te sluiten heeft Persil zich in een retro pakje gestoken. In de maand november zijn alle Persil producten tijdelijk verkrijgbaar met unieke afbeeldingen van oude reclame-campagnes uit vervlogen tijden. De poedervarianten worden in een schitterende blikken doos uitgeleverd, een voor Universal poeder en een voor Color poeder. Vloeibare Persil is beschikbaar met vier verschillende glasonderzetters, per set van 2.
De actie loopt bij alle grote supermartketens.

Meer dan alleen maar een verpakking
De retro boxen zijn meer dan alleen maar een Persil waspoeder verpakking. De kwalitatieve design boxen bevatten je favoriete Persil Poeder, goed voor 68 wasbeurten. Naast waspoeder zijn ze ook praktisch om andere kleine zaken in weg te bergen: postkaarten, pennen, speelgoed, decoratiemateriaal, je kan het allemaal in de retro box kwijt! Je Persil Universal poeder zit tijdelijk in een retro design box waar de klassieke Witte Dame van 1922 met groene achtergrond op afgebeeld staat. Op de Persil Color poeder retro box staat de witte Persil dame op een blauwe achtergrond met kersenbloesems. De zijkanten tonen reclamecampagnes en Persil verpakkingen over de jaren heen. Het wordt zeker de blikvanger in elke woning. Koop je tevens in november een vloeibaar wasmiddel van Persil, dan krijg je er twee glasonderzetters gratis bij met afbeeldingen van oude Persil publiciteitscampagnes. Er zijn twee sets te verzamelen, een perfecte combinatie om met je vrienden en familie in stijl te genieten van je favoriete drankje.